Καλώς ήρθατε!

Η Εταιρεία Νοσηλευτικών Σπουδών ιδρύθηκε το 1989. Αποτελεί κοινωφελές επιστημονικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Αθήνα. Σκοπός του σωματείου είναι η προαγωγή της νοσηλευτικής επιστήμης στην Ελλάδα, η έρευνα, η εκπαίδευση, η μετεκπαίδευση και η ενημέρωση των νοσηλευτών σε θέματα υγείας με απώτερο στόχο την ωφέλεια της νοσηλευτικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Νοσηλευτικών Σπουδών, σας προσκαλούν στην κοπή της πίτας της Εταιρείας, που θα γίνει μουσικό εστιατόριο "Ο Ελαφοκυνηγός", στη Νέα Φιλοθέη, την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 και θα περιλαμβάνει δείπνο και ζωντανή μουσική. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί η αφυπηρετούσα Καθηγήτρια του Τμήματός μας κα Ηρώ Μπροκαλάκη- Πανανουδάκη.

Για προσκλήσεις και κρατήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόσκληση

Τιμή: 25 ευρώ